top of page

Håndbold drengene uheldige i drama

Lyngs håndbold drenge 1 skulle tirsdag aften spille en svær kamp mod HF Mors 1 i Elite Cup. Lyngs drengene var meget undertippede inden kampen, og alle regnede med en øretæve af de helt store. Men allerede fra starten af kampen viste Lyngs at de sagtens kunne være med, og efter 8 minutter bragte stregspilleren Rasmus Jürgensen Lyngs på 4-3. Efter det bølgede kampen frem og tilbage, og blandt andet et par gode redninger fra Anders Strømgaard, holdte Lyngs inde i kampen. Også Przemyslaw Majewski og bagspilleren Emil Meldgaard spillede fremragende i første halveg. Så Lyngs var kun bagud 13-14, da dommeren fløjtede til pause.

I anden halveg blev der en god stemning i Lyngs hallen, og Lyngs begyndte at spille rigtigt godt. Emil Meldgaard var utrolig træfsikker, han scorede på 5 ud af 5 straffekast. Efter 39 minutter kom Lyngs foran for anden gang i kampen, da Oliver bankede den ind i til stillingen 19-18. Derefter var Lyngs bagud indtil 51. minut hvor en storspillende Daniel Sortberg udlignede til 25-25. I de resterende 10 minutter, var kampen utrolig lige og da uret rendte ud havde HF Mors et frikast, ved stillingen 28-28. Heldigvis ramte HF Mors spilleren ydersiden af stolpen.

Så måtte kampen i forlænget spilletid, altså 2 gange 5 minutter. Næsten hele hallen var oppe og stå, og der var en fantatisk stemning. Lyngs starter i angreb, og det resultere i et flot mål fra Oliver Nordberg. Ved stillingen 28-28 med 20 sekunder tilbage er Lyngs i angreb. Desværre kom de ikke frem til en god skudmulighed, og så måtte kampen ud i yderligere 2 gange 5 minutter.

I de sidste to halvege af forlænget, løb Lyngs spillerne tør for energi. Mathias Purup startede ellers ud med at score et flot mål, men så styrede Mors resten af kampen. Slutstillingen blev 35-39 i HF Mors´ favør.